Menu

FC Thy – Thisted Q holder sig i gang trods de særlige forhold

image
17. marts 2020 kl. 16:04

FC Thy – Thisted Q holder sig i gang trods de særlige forhold

 

FC Thy – Thisted Q er naturligvis også ramt af nedlukningen af dansk fodbold i forbindelse med Coronavirussen. En rigtig ærgerlig situation - men også en tid hvor alle må stå sammen.

Thyboerne skulle i forrige weekend have startet sæsonen med en af de største kampe i klubbens historie, første semifinalekamp i Sydbank Pokalen mod Kolding. Disse semifinalekampe er nu udsat på ubestemt tid, hvilket naturligvis ærgrer cheftræner Torben Overgaard:

”Vi havde virkelig set frem imod disse kampe og al vores planlægning, både fysisk og spillemæssigt har fra siden starten af december været rettet imod, at vi skulle toppe til disse to kampe. Men det kan ikke være anderledes, i den situation hele samfundet befinder sig i, og det er jo ens for alle hold”.

Trænerteamet har haft en travl weekend, hvor der er blevet udarbejdet ugeplaner med alt lige fra fysisk træning, styrketræning og individuelle træningspas med bold til pigerne. Alle er blevet sendt hjem med bolde og kegler, således de kan holde sig i gang, indtil det igen er muligt at træne samlet.

”Det er en meget speciel situation vi pludselig står i, men jeg er slet ikke i tvivl om, at truppen er målrettet mod de kommende kampe, derfor er alle også enige om at knokle på derhjemme, så vi komme tilbage på samme niveau, som da vi pludselig måtte indstille træningen efter sidste tirsdag” siger anfører Matilde Kjeldgaard, inden hun med en bold under armen er på vej mod dagens selvtræning.

Indtil videre er alt aktivitet på Lerpytter lukket ned indtil d. 29. marts, hvorefter man vil evaluere på fremtiden ud fra myndighedernes anvisninger.