Menu

FC Thy – Thisted Q starter jagten på metal

image
03. juni 2020 kl. 17:04

FC Thy – Thisted Q starter jagten på metal

Efter en meget lang Coronapause og en meget kort genopstart, er kvinderne fra FC Thy – Thisted Q klar til, at tage hul på forårets medaljeslutspil i Gjensidige Kvindeligaen.

Holdet fra det Nordvestlige Jylland, tager lørdag turen til Aarhus, for at møde VSK på Vejby/Risskov stadion.
Og det er et toptændt mandskab, der er klar til, at gå på banen.

”Vi har haft nogle intense uger, hvor vi har skulle genfinde både den fysiske og fodboldmæssige form, efter den ufrivillige pause.
Vi var 110%, hvor vi skulle være, da vi blev sendt hjem, så jeg håber naturligvis, at vi hurtig finder tilbage til det niveau, vi sluttede på” siger cheftræner Torben Overgaard.

At holdet i vintermånederne havde en rigtig god opstart, hærsker der ikke meget tvivl om. Det vidner de sidste resultater i træningskampene også om; 1-0 over FC Minsk der spillede 1/8 finale i Champions League og 5-1 over Aab.

På spørgsmålet om, hvad målet er, for det intense forårsprogram, svarer Torben Overgaard: ”Vi har et mål om, at holde fast i vores 4. plads, samt at spille os i en pokalfinale.
Men det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi alle går og drømmer om, at overraske endnu engang og tage en bronzemedalje. Jeg kan i hvert fald love, at vi vil give alt hvad vi har, i jagten på så mange point som muligt, i de kommende fem kampe”.

FC Thy – Thisted Q tager som sagt hul på medaljejagten på lørdag.

Kampen spilles kl. 14.00 og kan streames live på kvindeliga.dk