Menu

Læs hvad Camilla Nielsen fortæller om en hård uge med 3 kampe og stemningen efter sejren over KoldingQ

image
18. august 2020 kl. 21:15

Læs hvad Camilla Nielsen fortæller om en hård uge med 3 kampe og stemningen efter sejren over KoldingQ

Camilla Nielsen fortæller om stemningen efter den sene sejr over KoldingQ, udebanekampen i AGF og hvordan holdet skal komme igennem en hård uge.

 

En sen sejr over KoldingQ, hvordan er stemningen i truppen?

Stemningen i truppen er rigtig god! Vi er enormt glade for de tre point i lørdags mod Kolding. Vi spiller langt fra op til vores niveau mod Kolding, og derfor betyder det ekstra meget, at vi det til trods alligevel hiver 3 point ind på kontoen til allersidst

 

AGF på udebane, hvordan forventer du kampen bliver?

Jeg forventer, at det bliver en rigtig tæt kamp, hvor fight og vilje kan blive afgørende. Derudover forventer jeg også, at vi kan gå ind og holde fast i bolden og sætte noget godt spil i gang. Vi skal tilbage til vores gode spil og de gode takter, som vi viste da vi mødte Hjørring, dem manglede vi lidt i lørdags mod Kolding. Vi er godt forberedte på AGF, så jeg håber selvfølgelig, at vi trækker det længst strå og får 3 point med hjem til Thy.

 

I går ind i en hård uge med 3 kampe på 7 dage, hvordan kommer vi bedst ud af ugen?

Vi går ind i en rigtig hård uge, og derfor er det enormt vigtigt at vi får ladet godt op mellem kampene. Vi skal være kloge, og sørge for at give os selv de bedst mulige betingelser. Vi skal spille mod to modstandere, hvor jeg tror, at kampene bliver tætte og hårde, derfor tror jeg at forberedelserne kommer til at spille en stor rolle. Og så jagter vi selvfølgelig point i begge kampe.