Menu

Pressemeddelelse: Torben Overgaard stopper i FC Thy-Thisted Q

image
01. november 2020 kl. 20:43

Pressemeddelelse: Torben Overgaard stopper i FC

Thy-Thisted Q


Torben Overgaard stopper som cheftræner i FC Thy-Thisted Q ved årets afslutning.
Torben har stået i spidsen for klubbens bedste damehold siden FC Thy-Thisted Q’s start i 2017, hvor holdet på daværende tidspunkt spillede i 1.division.

Allerede et halvt år efter, rykkede Torben og holdet op i landets bedste række. Torben har med sit store engagement i løbet af sin trænergerning udviklet klubbens spillere, så de nu gennem de sidste tre år har udgjort en fast del af landets bedste kvindelige liga.

Det har været tydeligt, at særligt Torbens store kompetencer inden for det taktiske aspekt af fodbolden, har hentet mange point hjem – også i kampe, hvor vi som nyt hold i kvindeligaen har været underdog.

Vi er som ledelse overbeviste om, at de redskaber Torben har givet vores spillertrup, vil være definerende for dem som spillere også fremover. Vi skylder Torben en stor tak for det store arbejde, både på og uden for banen.Torben Overgaard udtaler:

Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg er skuffet og gerne havde forsat udviklingen af det her fantastiske hold. Vi har i  de fire år jeg har være med udviklet os markant fra halvsæson til halvsæson, men man har nu valgt at andre kræfter bedst kan forsætte denne udvikling. Heldigvis er det sådan i fodbold at når en dør lukkes, åbnes der gerne andre til nye spænende udfordringer.”

Ligeledes skal klubben ved årets udgang sige farvel til Sejr Helleberg, der det seneste år har fungeret som assistenttræner med særligt ansvar for det fysiske område. Sejr er en rigtig klubmand, der trådte til, da vi stod uden assistenttræner i sommeren 2019. Siden har han haft stor betydning for de gode resultater vi har haft det seneste halvandet år. Vi vil gerne sige stor tak til Sejr for det store arbejde med kvindeligaholdet.

Vi vil i FC Thy-Thisted Q ønske Sejr og Torben alt det bedste fremover.

 

Anfører Matilde Kjeldgaard udtaler:

”Fra spillertruppen skal der lyde verdens største tak til Torben og Sejr!

De har været med til at føre os skridtet videre i ligaen.

Torben har været en del af succesrejsen i ligaen fra begyndelsen, som især kulminerede med en finaleplads i pokalturneringen d. 4.juli på hjemmebane. Sejr har været med det sidste år – han har været med til at videreudvikle vores fysiske formåen og faciliteterne omkring holdet.

Både på og udenfor banen har både Torben og Sejr stået til rådighed for os, og vi skylder dem en stor tak for at tage os under deres vinger! Vi ønsker dem begge al muligt held og lykke fremover.
Men når et kapitel slutter, så starter der heldigvis et nyt, og derfor ser vi også frem til, at vi med nye øjne på truppen, kan fortsætte vores positive udvikling.”

 

Udvalget udtaler:

Det er nu tid til at se fremad. Som ledelse har vi vurderet, at holdet er et sted, hvor en fortsat udvikling kræver få nye friske øjne på vores trup og spillestil. Vi har et nyt trænerteam på plads, som vi glæder os til at præsentere inden for nærmeste fremtid.

/Udvalget omkring FC Thy-Thisted Q